Tesla als bruidauto of trouwauto

Tesla model X huren in Almere

Ga je trouwen of wil je een huwelijksaanzoek doen of heb je een ander leuk event en wil je een exclusieve witte Tesla model X huren? Een auto met comfort, luxe en die sportief is! Een Dagje Tesla maakt het mogelijk om een Tesla Model X huren in Almere. De Tesla model X  huren is de perfecte auto voor welk event dan ook!

De falcon wings doors van de Tesla model X zorgen voor een gemakkelijke instap. De Tesla model X heeft ook genoeg tech snufjes zoals Netflix, Youtube en games en tevens een hemel met 1000 sterren en 5 vallende sterren. Genoeg om je vrienden versteld te laten staan. Moeten de jongeren even vermaakt worden ook daar heeft de Tesla genoeg vermaak voor! Een complete Tesla dus! Er is geen enkele witte Tesla model X in Nederland die zo compleet is als deze. En als kerst op de kaart kan de Tesla ook nog als afsluiter van de dag een mooie crazy lichtshow geven!

Wat is de prijs van de Tesla model X huren in Almere?

Een Tesla model X huren in Almere doe je vaak voor een hele dag. Je betaalt een scherpe all-in prijs voor het huren van de Tesla. De kosten voor het huren van onze Tesla model X bedragen vanaf € 295,-

Wij van Een dagje Tesla zijn er om je te ontzorgen en denken graag met je mee om je dag tot een succes te maken. Daarom bieden wij onder andere haal en brengservice aan. Liever een chauffeur die je rijd? Wij hebben professionele chauffeurs die he gedurende dag kunnen ontzorgen. Maar als je maximale profijt wilt hebben van de Tesla model X, dan adviseren wij je om zelf te rijden of een vriend, neef of oom te laten rijden. Hij of zij maak je daar ook blij mee.

Wil jij niet langer wachten of weten welke mogelijkheden wij verder hebben? Boek vandaag nog via onze online agenda of bel ons!

Een Tesla Model X huren voor een dag

Krijg een impressie