Skip to main content
Tesla model X stuur en interieur

Over ons

Een Dagje Tesla is ontstaan door en over de liefde voor mooie auto’s. De eigenaar van Een Dagje Tesla is sinds 2014 al een fanatieke Tesla rijder.

Zijn eerste Tesla was de Tesla model S sindsdien was de eigenaar niet meer weg te slaan van een Tesla. De Tesla model X heeft alles zoals comfort, ondersteuning bij het rijden, luxe stoelen, goede audio, internet, veel licht vanwege het grote vooruit. Het in en uitstappen bied comfort en ziet er tevens ook indrukkend uit. Kortom te veel om op te noemen.

Een Dagje Tesla bied de mogelijkheid om mensen zelf te laten rijden en de auto te ervaren. Wij bieden daarvoor onze handige breng en/of haalservice. Toch liever een chauffeur? Ook dat kunnen wij regelen. Wij zijn bij Een Dagje Tesla flexibel.  Zijn er andere ideeën? Dan horen wij daar graag meer over. Benieuwd naar de tarieven. Bekijk de tarieven.

Tevens kan de Tesla model X persoonlijk gemaakt worden met een gepersonaliseerde kentekenplaat of raamsticker met jullie trouwdatum of jullie voornamen. Dit zal prachtig staan op jullie trouwfoto’s. Ook kunnen wij een bloemen verzorgen.

Hopelijk zien wij jou snel!

Groet, Jermaine

Tesla model X huren voor een dag, week