Tesla als bruidauto of trouwauto

Trouwauto

Gaat u trouwen en wilt u een exclusieve trouwauto huren? Een Tesla is een auto met comfort, luxe en die sportief is! De Tesla model X trouwauto is de perfecte trouwauto en zeker voor de bruid!

De falcon wings doors van de Tesla model X zorgen voor een gemakkelijke instap van de bruid met haar grote en zware jurk! Dit is vaak iets wat over het hoofd wordt gezien! Voor de bruidegom heeft de Tesla trouwauto ook genoeg tech snufjes zoals Netflix, Youtube en games. Genoeg om u vrienden versteld te laten staan. Moeten de jongeren even vermaakt worden ook daar heeft de Tesla genoeg vermaak voor! Een complete trouwauto dus! En als kerst op de kaart kan de Tesla ook nog als afsluiter van de dag een mooie crazy lichtshow geven!

Wat is de prijs van de Tesla trouwauto?

Een Tesla model X trouwauto huurt u vaak voor een hele dag. U betaalt een scherpe all-in prijs voor het huren van de trouwauto. De kosten voor het huren van onze Tesla trouwauto bedragen vanaf € 295,-

Wij van Een dagje Tesla zijn er om u te ontzorgen en denken graag met u mee om u dag tot een succes te maken. Daarom bieden wij onder andere haal en brengservice aan. Liever een chauffeur die u rijd? Wij hebben professionele chauffeurs die u gedurende dag kunnen ontzorgen. Maar als u maximale profijt wilt hebben van de Tesla trouwauto, dan adviseren wij u om zelf te rijden of een vriend, neef of oom te laten rijden. Hij of zij maakt u daar ook blij mee.

Wil jij niet langer wachten of weten welke mogelijkheden wij verder hebben? Boek vandaag nog via onze online agenda of bel ons!

Een Tesla Model X huren voor een dag

Krijg een impressie